Sylvie Dakini

Instructor Dans

Sylvie a explorat mai multe forme de artă, însă dansul a rămas cea mai mare pasiune. După experiența în balet și dans modern din copilărie, ea a descoperit dansul oriental și cel indian. A coordonat timp de 2 ani grupuri de belly dance pentru toate vârstele și a urmat cursuri de dans indian tradițional.

În ultimii ani a început să învețe pole dance, ceea ce a ajutat-o să își manifeste și mai mult grația și feminitatea. Acum ține workshop-uri și cursuri de feminitate și dans în România și în străinătate și a lucrat cu sute de femei pentru a le ajuta să-și recâștige încrederea în sine și să își exprime nuanțele sufletului lor cu mult curaj prin dans.

Plină de viață și entuziasm, Sylvie radiază căldură și încredere împreună cu vivacitate și un bun simț practic. Combinând preocupările sale spirituale cu natura sa artistică, ea caută să aducă la suprafață senzualitatea și cele mai profunde emoții ale sale într-un mod intens și în același timp rafinat. Aceasta a condus la realizarea faptului că dansul ne poate ajuta să trecem dincolo de minte și să ne conectăm la natura noastră divină.

„Pentru mine ca femeie, dansul a fost un instrument puternic de autocunoaștere și de îmbogățire constantă a sufletului meu cu noi și noi nuanțe arhetipale. Am simțit mereu dansul ca având puterea de a scoate la suprafață cele mai intense emoții pe care de multe ori nu reușeam să le conștientizez. Și am văzut acest lucru uneori și în oamenii care mă priveau dansând. Este ca și cum multe emoții rămân „prinse” în diverse părți ale trupului până când sunt eliberate prin dans. Poate de aceea uneori nu îndrăznim să ne mișcăm liber pentru că simțim că acele stări vor ieși la lumină. Ceea ce m-a ajutat foarte mult a fost renunțarea la diverse frici și prejudecăți. A fost un moment în care am ales să mă exprim așa cum sunt, cu tot ceea ce sunt. Atunci când nu mi-am mai negat senzualitatea, am reușit să o transform într-o adevărată catapultă spre înălțimi sufletești nebănuite până atunci…”

facebook.com/Sylvie-Dakini

Lista completa de speakeri

Dan Puric

Actor și Autor

Giulia Nahmany

Actriță, autoare, producătoare de film

ZolTAN vereS

Expert în dezvoltarea inteligenței emoționale

Camelia bara

Autor, trainer și coach în dezvoltarea feminității

AIDA CĂLIN

Psihoterapeut, Autor, Trainer, Instructor de tantra, Life Coach

Theodor Pop

Trainer și Coach

Ștefania ComȘa

Lector Ayurveda, Nutriționist, Chef raw & vegan, Blogger

Ionuț costin

Specialist Ayurveda, Trainer, Nutriționist, Chef raw & vegan

Simona Corduneanu

Instructor de meditație și terapie prin ară, trainer, artist

Sylvie Dakini

Instructor Dans

crina atomulesa

Tehnician Maseur şi Formator

Irina Popescu

Psihoterapeut, Psihanalist, Instructor Yoga

Pin It on Pinterest

Share This