
Ștefania Comșa
Lector Ayurveda, Nutriționist, Chef raw & vegan, Blogger
Ștefania a pornit cu curaj acum 6 ani pe un nou drum: de la carnivoră convinsă la vegetariană, de la economistă la proprietar de magazin online de produse naturiste și blogger, de la proprietar de magazin online la asociat într- restaurant raw și vegan, la chef raw și vegan, la nutriționist cu o abordare ayurvedică, la lector de Ayurveda în cadrul AMN, la conferențiar și susținătoare de workshop-uri și tabere de gătit marca Holistica, cu participări legate de cursuri și conferințe cu susținători ai unui stil de viață sănătos, cum ar fi Collin Campbell (autorul cărții Studiul China) și Lean Campbell (autoarea cărții de bucate Studiul China), Mimi Kirk (autoarea cărții Live raw around the world), Joe Cross (autorul documentarului Fat, sick and nearly dead).
Principiile ayurvedice i-au adus cea mai multă coerență în tot acest parcurs, iar experiența practică i-a arătat că aceste principii de peste 5000 de ani vechime aplicate corect dau rezultate extraordinare.
Fiecare ființă este unică, iar primul pas spre creștere și transformare este să facem alegeri în funcție de această unicitate.
Iar aceasta presupune în primul rând să ne cunoaștem.
Site: stefania-comsa.ro
holistica.ro
rawdia-brasov.ro
Instagram: @stefania_comsa
Facebook: facebook.com/stefania.comsa