Simona Corduneanu

Instructor de meditație și terapie prin artă, trainer, artist

Simona, instructor de meditație și terapie prin artă, trainer, artist.

Ca artist, am fost dintotdeauna pasionată să caut și să exprim, dăruind celorlalți, frumusețea. Descoperirea practicii meditației acum mai bine de 10 de ani, mi-a revelat că sursa acestei frumuseți se află chiar în interiorul nostru, sub forma Sinelui nostru adevărat, izvor al unei autentice și reale fericiri.

Inspirată de această revelație, lucrez în prezent în domeniul dezvoltării personale prin spiritualitate, terapii expresive și creativitate conștientă. Arta vine din inimă, și se adresează inimii. Cred în puterea transformatoare și în rolul iluminator al artei. Ghidată în mod adecvat, experiența estetică transpune spectatorul astfel pregătit și inițiat, în dimensiunea spirituală a propriei ființe. Arta devine o punte vie și fascinantă între psihologia ades monotonă a vieții de zi cu zi și dimensiunea spirituală, de un sacru nebănuit, a propriului univers interior și a lumii în care trăim.

Explorez înțelesul mai profund și semnificația reală a ceea ce înseamnă a fi femeie prin intermediul meditației, trezirea conștienței de sine feminine, elevarea feminității și accesarea potențialului specific feminin prin centrarea în centrul esențial al inimii. 

Cred că opera de artă fundamentală la care lucrează fiecare dintre noi este propria viață, chiar dacă ne considerăm sau nu artiști. Pasiunea mea este să inspir și să ajut oamenii să se descopere pe sine și să practice arta cea mai de preț, arta de fi conștient.

Susțin cu bucurie conferințe, workshop-uri și sesiuni de meditație, art-terapie și creativitate pentru conectarea la Sine și trezirea conștienței spirituale, în țară și străinătate.

Lista completa de speakeri

Dan Puric

Actor și Autor

Giulia Nahmany

Actriță, autoare, producătoare de film

ZolTAN vereS

Expert în dezvoltarea inteligenței emoționale

Camelia bara

Autor, trainer și coach în dezvoltarea feminității

AIDA CĂLIN

Psihoterapeut, Autor, Trainer, Instructor de tantra, Life Coach

Theodor Pop

Trainer și Coach

Ștefania ComȘa

Lector Ayurveda, Nutriționist, Chef raw & vegan, Blogger

Ionuț costin

Specialist Ayurveda, Trainer, Nutriționist, Chef raw & vegan

Simona Corduneanu

Instructor de meditație și terapie prin ară, trainer, artist

Sylvie Dakini

Instructor Dans

crina atomulesa

Tehnician Maseur şi Formator

Irina Popescu

Psihoterapeut, Psihanalist, Instructor Yoga

Pin It on Pinterest

Share This