ACCES LA FEMInITATE

 

Metrou, troleibuz, autobuz, tramvai, mașină? Ajungi garantat.

În apropierea hotelului Best Western Lev Or I, se află stația de autobuz Popa Tatu (autobuze 178, 368), stația de troleibuz Piața Buzești (troleibuze  65, 79, 86, 178, 368) și stația de tramvai Piața Buzești (tramvaie 24, 42, 45, 46).

 

La 650 m (8 minute) se afla stația de metrou Piața Victoriei, iar la 930 m se află stația de metrou Gara de Nord (12 min)

 

– Cu troleibuzul 

  • De la Gara de Nord: Ia troleibuzul 65 (spre Sfinții Voievozi) și coboară la Piața Buzești (2 stații). Apoi mergi pe jos 1 min.
  • De la Piața Romană: Ia troleibuzul 79 (spre Gara de Nord) și coboară la Piața Buzești (2 stații). Apoi mergi pe jos 1 min.
  • De la Piața Romană: Ia troleibuz 86 (spre Dridu) și coboară la Piața Buzești (2 stații). Apoi mergi pe jos 1 min.

 

– Cu autobuzul

  • De la Gara de Nord: Ia autobuzul 178 (spre Sala Palatului) și coboară la stația Popa Tatu (2 stații). Apoi mergi pe jos 9 min (650 m).

Mergi înspre strada Mircea Vulcănescu, faci dreapta pe strada Berzei, continui pe strada Buzești și  după 550 m faci dreapta. După 20 m vei ajunge la Hotel Best Western Lev Or I. 

  • De la Piața Romană: Ia autobuzul 368 (spre Valea Oltului) și coboară la stația Popa Tatu (2 stații). Apoi mergi pe jos 9 min (650 m).

Mergi înspre strada Mircea Vulcănescu, faci dreapta pe strada Berzei, continui pe strada Buzești și după 550 m faci dreapta. După 20 m vei ajunge la Hotel Best Western Lev Or I.

 

– Cu tramvaiul: 

  • De la Piața Victoriei: Ia tramvaiul 24 (spre Vasile Parvan) și coboară la Piața Buzești (1 stație). Apoi mergi pe jos 1 min.
  • De la Gara de Nord : Ia tramvaiul 42, 45 sau 46 (spre Mezeș) și coboară la Piața Buzești (2 stații). Apoi mergi pe jos 1 min.

 

– Cu mașina 

  • De la Piața Victoriei: Mergi spre Sud pe Piața Victoriei către Bulevardul Ion Mihalache. Peste 100 m, virează la stânga pe strada Buzești. Peste 550 m, virează la stânga pe strada Gheorghe Polizu și în 30 m ajungi la Hotel Best Western Lev Or I.
  • De la Gara de Nord: Mergi spre Nord-Vest spre Piața Gării de Nord către Calea Grivitei. În 140 m, virează la dreapta pe Calea Griviței. În 140 m, virează la stânga pe strada Gheorghe Polizu. Apoi în 450 m, vei ajunge la Hotel Best Western Lev Or.

 

– Cu metroul 

Ia metroul până la stația de metrou Piața Victoriei (magistralele M1, M2) sau până la stația Gara de Nord (magistralele M1, M4). Apoi poți merge pe jos câteva minute sau poți lua unul dintre mijloacele de transport indicate (autobuz, troleibuz, tramvai)

Lista completa de speakeri

Dan Puric

Actor și Autor

Giulia Nahmany

Actriță, autoare, producătoare de film

ZolTAN vereS

Expert în dezvoltarea inteligenței emoționale

Camelia bara

Autor, trainer și coach în dezvoltarea feminității

AIDA CĂLIN

Psihoterapeut, Autor, Trainer, Instructor de tantra, Life Coach

Theodor Pop

Trainer și Coach

Ștefania ComȘa

Lector Ayurveda, Nutriționist, Chef raw & vegan, Blogger

Ionuț costin

Specialist Ayurveda, Trainer, Nutriționist, Chef raw & vegan

Simona Corduneanu

Instructor de meditație și terapie prin ară, trainer, artist

Sylvie Dakini

Instructor Dans

crina atomulesa

Tehnician Maseur şi Formator

Irina Popescu

Psihoterapeut, Psihanalist, Instructor Yoga

Pin It on Pinterest

Share This